Mamma/Barn

Move IT kidz och AKTiv Mamma


MoveIT Kidz

För oss är det viktigt att rörelse och träning förknippas med glädje. Något som får dig att må bra och som du längtar efter att göra. Och precis det vill vi att barn & ungdomar som tränar hos oss ska uppleva. Att rörelse innebär något positivt och kul. Dessutom vet vi att barn som rör på sig tränar sin motorik, kroppskontroll, får bättre självförtroende och en positiv självbild. Genom att låta barn uppleva glädjen att röra på sig redan när de är små, ger du dem möjlighet att främja och befästa positiva fysiska vanor.

MoveIT Kids & Teen är varierad, glädjefylld och utmanande träning för barn och ungdomar mellan 6-12 år. Vi vill uppmuntra till rörelse i tidig ålder för att utveckla en förståelse och passion för ett aktivt liv. Vi mixar funktionella övningar tillsammans med lekar för att göra det både fysiskt utmanande men också roligt. Träningen involverar övningar som är grundläggande för alla barn: hoppa, putta, dra, kasta, klättra, lyfta och springa. 

Vår barn- och ungdomsträning är perfekt för dig som vill ge ditt barn en bra och säker start in i träningslivet.

AKTIV Mamma

De förändringar som sker i en kvinnas kropp under graviditeten och under förlossningen är fenomenala. Under 40 veckor sker enorma förändringar vilket gör att det även måste få ta tid att låta kroppen återhämta sig och återigen byggas upp på bästa sätt. En idrottsman som ådragit sig en skada kommer efter detta att följa en strikt rehabplan för att Komma tillbaka på allra bästa sätt. Det är även så en nybliven mamma skall tänka när det gäller träning. Ge både kroppen och knoppen tid att bli medveten och sakta men säkert bygga upp en stark och funktionell kropp inifrån och ut. En kropp som hjälper dig i det vardagliga livet tillsammans med ditt barn.

NÄSTA KURSSTART: Nya datum kommer inom kort!

För frågor och anmälan: Info@motionshuset.com

Logga in

Epostadress Lösenord