Gruppträning

Våra typer av gruppträning

På MotionsHuset strävar vi efter att hålla mycket hög kvalitét på vår gruppträning samt både följa men även vara i framkant genom att skapa egna nyheter och trender. Därav samarbetar vi bl a med LESMILLS som är ett av världens och fitnessbranchens största utbildningsföretag inom gruppträning. LESMILLS har sitt ursprung i Nya Zeeland, finns i 100 länder, på 16000 träningsanläggningar och tränas av över 6 miljoner människor varje vecka.


LESMILLS BODYJAM™️

BODYJAM™️ är en 60 minuters träningsklass med de coolaste movesen till den senaste musiken! Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss, och

samtidigt vill ha effektiv konditionsträning. Kan det bli bättre?

Precis som de övriga LESMILLS programmen så kommer det ny koreografi

och ny musik var tredje månad. I varje nytt BODYJAM™️ program är det olika dans- och musikstilar beroende på vad som är hett och aktuellt just nu.

LESMILLS GRIT™ Cardio 30 min

Riktigt tuff och effektiv konditionsträning i världsklass. HIIT formatet attraherar inte bara ett yngre klientel, utan också mer män. 30-minutersformatet lockar också mycket troligt deltagare som har svårt att hinna med sin träning.

LESMILLS GRIT™ Athletic 30 min

GRIT™ PLYO är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™ PLYO.

THE TRIP™ LIVE

Vad är THE TRIP™️LIVE?


THE TRIP™ LIVE är en unik fusion av träning, teknologi

och utmaning, en virtuell 3D-värld, där musik och miljö är synkat till perfektion för att ge en helt NY dimension till din konditionsträning.

THE TRIP™ LIVE är en cykelklass utöver det vanliga, ena stunden cyklar du uppför praktfulla bergstoppar för att i nästa stund sprinta ikapp med cyklister genom futuristiska stadsmiljöer

LESMILLS Sprint™ 30min

LESMILLS SPRINT är ett 30 minuter högintensivt intervallträning inspirerad av disciplinen SPRINT inom cykelsporten. Passet är jämförbart med LESMILLS GRIT fast med cykeln som utrustning.

Sprint® involverar kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat för din kondition, styrka och förbränning med minimal belastning på leder och ligament. 
Passet är uppbyggt av korta intensiva intervaller följt av korta perioder av aktiv vila för att pusha dig maximalt samt att nå dina träningsmål snabbare!

LESMILLS CORE™

Baserat på banbrytande, vetenskapliga undersökningar är CXWORX det perfekta passet för att få vältränade mag- och ryggmuskler. Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program att få dig att känna dig stark och välmående. Vad får jag ut av CXWORX?


  • Snabb och effektiv träning på endast 30 minuter. 
  • Tuff träning som utmanar såväl fysiskt som psykiskt. 
  • Funktionella styrkan för balans och rörlighet förbättras, vilket i sin tur minskar risken för skador. 

  • Ökad förståelse för hur core-musklerna fungerar och varför de är viktiga för din fysiska hälsa. 
  • Motiverar dig att våga utmana dig själv.

LESMILLS BODYSTEP™

Ett 60 minuters pass där du tränar kondition och styrka med hjälp av höj- och sänkbar stepbräda. 
Enkla, effektiva övningar och steg kombineras med peppande och glad musik.
Resultatet blir ett pass som ger ett riktigt lyft.

LESMILLS BODYATTACK™

Ett intervallträningspass som tränar främst konditionen. 
Det är en komplett träningsform som låter dig träna hela kroppen. 
I en BODYATTACK klass möts hård träning och fartfylld musik.

LESMILLS BODYPUMP™

BODYPUMP är en komplett träningsform som låter dig styrketräna hela kroppen. 
Den största fördelen med BODYPUMP är att du själv bestämmer hur jobbig du vill att träningen skall bli. Nästan alla övningar utförs med en skivstång som du själv justerar vikterna på. BODYPUMP är ett enkelt, effektivt och roligt sätt att komma i form!

LESMILLS BODYCOMBAT™

Ett 60 minuters konditionspass som kombinerar rörelser och positioner från 
en rad olika självförsvarsdiscipliner som karate, boxning och tai chi. 
Med motiverande musik och inspirerande instruktörer ger BODYCOMBAT en unik utmaning för både kropp och själ!

LESMILLS BODYBALANCE™

Ett yoga inspirerat pass med inriktning på både kropp och själ. 
Under en timme tränar du balans, rörlighet, styrka och avspänning. 
BODYBALANCE innehåller yoga baserade övningar, men också övningar från andra träningsformer. Du behöver ingen erfarenhet från yoga för att kunna delta och få resultat från träningen. Allt arbete strechar och stärker muskler, senor och ligament i kroppen. Du får också en förbättrad koordination och balans, och minskar din stressnivå.

POWERYOGA

I POWERYOGA blandar vi gammal tradition med moderna, västerländska träningsprinciper. Att utöva yoga lugnar din kropp och ditt sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans.

Ordet yoga kommer från sanskrit. Genom att stå i olika positioner och samtidigt fokusera på andningen kan du komma ner i varv samtidigt som du utmanar styrkan i kroppen. Man använder yoga för att hitta balans mellan kropp och själ och det är en träningsform som har funnits flera tusen år.

DANSAEROBICS

Dansaerobic är ett effektivt sätt att träna kondition och koordination genom att bygga ihop olika steg, snurrar och hopp till en rolig, dansant och utmanande danskoreografi. Passar dig som vill ha en utmanande koreografi och gillar dans.
Passar såväl nybörjare som vana deltagare.

MoveIT 30 alt 45 minuter

Cirkelträning där olika redskap och intrervaller blandas. 
Hela kroppen utmanas och man bestämmer själv tempo och belastning/motstånd.

ACTIVIO Spinning

Under våra spinning och cykelklasser har du möjlighet att använda ACTIVIO. Activiosystemet är speciellt framtaget för spinningklasser för att både göra dem roligare samt att optimera resultatet för varje deltagare. Med hjälp av detta systemet kan du enkelt se din puls, procent av maxpuls och din intensitetsnivå projicerat på storskärm framför dig under hela passet. Detta ger dig möjligheten att säkerställa att du tränar rätt för att nå ditt personliga mål.

Activio innebär att även om du inte har en egen pulsklocka har du nu möjligheten att träna pulsbaserad träning . Det ger en väldigt överskådlig visuell känsla och underlättar att hitta rätt ansträngningsnivå i de olika zonerna.

XLNTlife Seniorpass 30 min

Easyline cirkelträning är ett effektivt sätt att träna på som ger dig snabba resultat på ett kort men intensivt 30 minuters pass. Du tränar både kondition, styrka, uthållighet och förbränning. Anpassa intensitetsnivå efter dig själv och få en flexibel men effektiv träning som passar alla och ger resultat. Inga inställningar behövs för att påbörja träningen. Ju snabbare du utför rörelserna, desto mer ökar motståndet - och tvärtom. Easyline cirkelträning passar för: kom igång-träning, allsidig träning för mer kraft i hela kroppen, träning för att gå ner i vikt, när du vill komma i form, vill träna men har ont om tid, om du inte riktigt har hittat din plats i "gymmet" unga och äldre, vältränade och otränade. Easy Line är den perfekta snabbträningen för styrke- och metabolisk träning, kombinerat med överlägsen kvalitetsdesign och hållbarhet.

Logga in

Epostadress Lösenord