PT

                                                           Kattis grände


                                                                                      


Utmaning och omväxling"


Mitt namn är Kattis och jag jobbar som Personlig tränare på MotionsHuset för att jag vill befrämja folkhälsan och inspirera människor i alla åldrar att vilja röra på sig, dels med personlig träning med mig anpassat efter dig, men också att inspirera till den viktiga vardagsmotionen.

Jag kommer ursprungligen från Göteborg men bor nu i Varberg med en stor familj där de flesta är utflugna. Jag började min fysiska träning i 18 års åldern med att spela squash och springa i Skatås. Sen dess älskar jag allt som har med träning, kroppen och hälsa att göra, det är verkligen mitt stora intresse!

Jag och min man cyklar och tävlar gärna i skogen, springer en och annan löpartävling, vandrar i fjällen på sommaren och åker snowboard på vintern. Jag älskar naturen och havet, att väva den fysiska träningen i det element man trivs med betyder väldigt mycket för mig.

Jag är utbildad sjukgymnast och jobbade ett par år på Varbergs sjukhus. I slutet av 90-talet startade jag mitt arbete på Varbergs Kusthotell som massageterapeut och gruppträningsinstruktör och där väcktes mitt andra stora intresse – yoga! Jag är nu efter 18 år medicinsk terapeut och lärare i yoga. Yoga är ett fantastiskt hjälpmedel att hitta balans i livet, och jag tror att just balans i vardagen med både sömn, kost, träning och relationer är väldigt viktigt och något vi alla behöver.

Med mig som din Personliga Tränare sätter du målen och står för viljan – jag står för kunskapen och peppar din motivation. Det skall vara skratt och glädje kring träning! Namaste!

Logga in

Epostadress Lösenord