PT

                                                         Johanna Hage
Jag heter Johanna och finns tillgänglig som Personlig Tränare för dig på MotionsHuset. Jag är även utbildad certifierad massör,licensierad styrketräningsinstruktör och gruppträningsinstruktör.

Själv är jag en allätare inom sport och träning. Min egenträningshistoria började i väldigt ung ålder på innebandyplan och fortsatte i senare tonåren på cykel och i löparskor genom skog och mark. På senare år har jag fastnat mer för styrketräning och styrkelyft.

Som Personlig Tränare vill jag inspirera och utmana Dig som klient. Det ska vara roligt och givande att träna samtidigt som det ska finnas ett syfte. Vi börjar alltid med en grundlig genomgång för att kartlägga vart Du är och vart Du vill. Jag förespråkar i de flesta fall träning med fria vikter, dvs. skivstänger, hantlar, bollar och mer därtill. Givetvis lägger vi upp det efter Dina behov, önskemål och målsättningar.

Mitt mål som Personlig Tränare är att få Dig som klient att bli medveten om att Du har vad som krävs för att nå dit Du vill.

Jag hoppas att vi ses på Motionshuset och att jag får möjligheten att hjälpa just Dig att ta nästa steg – det är aldrig för sent!”


Logga in

Epostadress Lösenord